Lidhje

Media Arkivi

100 vjetori i pulles shqiptare


100 vjet më parë u editua pulla e parë postare e Shqipërisë. Në këtë përvjetor Posta Shqiptare në bashkëpunim me Shoqatën e Filatelistëve, kanë hapur ekspozitën e titulluar ”Gurët kilometrikë të histories”, kushtuar historisë së pullës postare shqiptare. Ekspozita u çel sot në Muzeun Historik të Shkodrës dhe do të udhëtojë nëpër disa qytete të Shqipërisë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG