Lidhje

Media Arkivi

Misioni i ODIHR në Shqipëri


Në Shqipëri misioni i vëzhguesve ndërkombëtarë të ODIHR-it tha sot se qëllimi i tij është të vlerësojë respektimin e standarteve në zgjedhjet e 23 qershorit dhe jo të bëjë arbitrin duke përcaktuar legjitimitetin apo jo të zgjedhjeve. Në paraqitjen e parë për mediat, drejtuesja e këtij misioni, Conny McCormack evitoi të komentonte situatën e krijuar në Komisionin qëndror të Zgjedhjeve pavarësisht se tha se e kishte të qartë atë.

XS
SM
MD
LG