Lidhje

Media Arkivi

Trafiqet në kufirin shqiptaro grek


Në kufirin e Shqipërisë me Greqinë janë shtuar format e trafikut që lidhen me narkotikët dhe emigracionin e paligjshëm. Policia shqiptare dhe ajo greke po përballen me grupe kriminale të cilat në disa raste kanë krijuar probleme edhe për rendin dhe sigurinë e banorëve të zonave ndërkufitare.

XS
SM
MD
LG