Lidhje

Media Arkivi

Roli i policisë së shtetit


Roli i policisë së shtetit në procesin e zgjedhjeve të qershorit shihet në Shqipëri si mjaft i rëndësishëm . Ngarkesa e lartë e aktivitetit politik dhe pergjegjesite e policise gjate dites se votimeve po trajtohet nga drejtuesit e larte ne nje seri takimesh dhe trajnimesh me strukturat vendore.

XS
SM
MD
LG