Lidhje

Media Arkivi

Takim ministror Serbi-Maqedoni


Qeveritë e Serbisë dhe të Maqedonisë zhvilluan sot në Beograd një seancë të përbashkët, temë e së cilës ishin integrimet evropiane, zhvillimi infrastrukturor midis dy vendeve dhe thellimi i përgjithshëm i bashkëpunimit midis dy vendeve. Por në Beograd nuk shkuan ministrat shqiptarë të qeverisë së Maqedonisë.

XS
SM
MD
LG