Lidhje

Media Arkivi

Panairi i librit në Prishtinë


Në Prishtinë, që nga tre qershori e deri sot, është mbajtur panairi i librit. Botues nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia, ofruan me mijëra tituj të rinj librash dhe disa mijëra tituj më të vjetër. Organizatorët thonë se rrjedha e panairit i ka tejkaluar edhe parashikimet e tyre.

XS
SM
MD
LG