Lidhje

Media Arkivi

Fushata zgjedhore dhe zhvillimi i bujqësisë


Gjatë fushatës zgjedhore të këtij viti partitë politike po japin premtime përherë e më të mëdha për zhvillimin e bujqësisë dhe fshatit shqiptar, të shtyrë kryesisht prej faktit se atje jeton gjysma e popullsisë. Ekspertë të ekonomisë bujqësore pohojnë se shumë nga këto premtine nuk janë realiste, dhe nuk bazohen në studime konkrete, ndërkohë që gjendja aktuale është shumë problematike dhe nuk përmirësohet me disa ndërhyrje të vogla.

XS
SM
MD
LG