Lidhje

Media Arkivi

Fushata elektorale në Shkodër


Në Qarkun e Shkodrës, fushata elektorale po mbizotërohet nga dy forcat kryesore politike, Partia Demokratike dhe ajo Socialiste. Listat e kandidatëve të tyre për deputetë kryesohen nga Kryetarja e Parlamentit, Jozefina Topalli, dhe profesoresha Mimoza Hafizi. Të dyja partitë e kanë përqendruar fushatën elektorale në këtë qark tek rritja e punësimit dhe fuqizimin e infrastrukturës.

XS
SM
MD
LG