Lidhje

Media Arkivi

Fushata në Gjirokaster


Qarku i Gjirokastrës, që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin dallon në këto zgjedhje në Shqipëri për një garë të fortë mes disa kandidatëve.

XS
SM
MD
LG