Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Në Shqipëri drejtuesit e delegacioneve parlamentare të Këshillit të Europës dhe të OSBE-së që do të monitorojnë zgjedhjet, së bashku me koordinatorin special të misionit të vëzhguesve të OSBE/ODIHR-it Roberto Battelli i bënë sot thirrje partive shqiptare dhe institucioneve të ngarkuara me zgjedhjet që të garantojnë zhvillimin normal të tyre.

XS
SM
MD
LG