Lidhje

Media Arkivi

Imigrantët dhe zgjedhjet


Disa mijëra emigrantë shqiptarë po kthehen nga Greqia për votimet e nesërme në Shqipëri. Në pikat e kalimit kufitar mes të dy vendeve vihen re shtime të sporteleve të shërbimit dhe pak radhë pritjeje sidmos në anën greke. Kthimi i emigrantëve pritet të ndikojë në rezultatet në disa zona sidmos të prekura ndjeshëm nga emigracioni.

XS
SM
MD
LG