Lidhje

Media Arkivi

Votimet në 4 qarqet veriore të Shqipërisë


Në 4 qarqet veriore të Shqipërisë, atë të Shkodrës, Lezhës , Kukësit dhe Dibrës, sot pati një pjesëmarrje të lartë në votime. Në këto Qarqe u hapën rreth 1000 qendra votimi, ndërkohë që pati vonesa dhe probleme me qendrat e votimit në komunat malore të Dukagjinit, komuna këto problematike thuajse në të gjithë proceset zgjedhore.

XS
SM
MD
LG