Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Z. Alban Zusi


Tregu amerikan është një mundësi e pashfrytëzuar si duhet nga biznesi shqiptar, thotë kryetari i Qendrës së Klastrave të Biznesit, Alban Zusi. Ai ndodhet në Shtetet e Bashkuara për të marrë pjesë në panairin ndërkombëtar të prodhimeve ushqimore Fancy Food dhe gjatë një interviste me Zërin e Amerikës foli gjithashtu për vështirësitë me të cilat përballen ndërmarrësit në Shqipëri dhe për pritshmëritë e tyre ndaj qeverisë së ardhshme

XS
SM
MD
LG