Lidhje

Media Arkivi

Presidenti Nishani, thirrje institucioneve


Në Shqipëri presidenti Bujar Nishani i kërkoi sot drejtuesve të institucioneve të pavarura të shtetit të mos ndikohen nga tranzicioni i pushtetit dhe të vazhdojnë përmbushjen e detyrave të tyre. Ai tha se “askush nuk duhet të ndihet i sulmuar, dhe për më tepër i brishtë apo lehtësisht i goditshëm”. Presidenti Nishani deklaroi se reformat strukturore të nisura nuk kanë arsye të ndërpriten apo të qëndrojnë në pritje.

XS
SM
MD
LG