Lidhje

Z.Berisha kerkon rinumerim votash


Në Shqipëri, ndërsa Komisioni qëndror i zgjedhjeve përfundoi mbrëmë rinumërimin e votave të qarkut Lezhë dhe ka nisur që prej paradites së sotme hapjen e kutive të Shkodrës, kryeministri Sali Berisha kërkoi rinumërimin e të gjithë fletëve të votimit duke paralajmëruar se partia demokratike, forca kryesore e së djathtës “nuk do të njohë rezultatin dhe shumicën” e re të dalë nga zgjedhjet e 23 qershorit. Qëndrimi i ri i të djathtës, një muaj pas votimit, erdhi pasi nga hapja e kutive për qarkun e Lezhës rezultoi se koalicionit të udhëhequr nga demokratët i ishin mohuar të paktën 800 vota, të cilat ishin llogaritur ne favor të së majtës.

XS
SM
MD
LG