Lidhje

Media Arkivi

Rama dhe struktura e qeverisë


Në Shqipëri kryetari socialist dhe kryeministri i ardhshëm i vendit prezantoi sot strukturën e qeverisë që ai pritet të drejtojë prej muajit shtator. Në ndryshim nga ajo aktuale, zoti Rama ka parashikuar një rishpërndarje të funksioneve e cila ka sjellë edhe krijimin e dy ministrive më shumë, si dhe tre ministra Shteti dhe një zëvendëskryeministër pa portofol. Zoti Rama tha se struktura e re është ndërtuar mbi bazën e prioriteteve dhe disa nevojave shumë të rëndësishme që ka vendi.

XS
SM
MD
LG