Lidhje

Media Arkivi

Kosovë, veprimtari për diasporën


Në Kosovë, këto ditë ka patur disa veprimtari kushtuar qytetarëve të Kosovës që jetojnë jashtë vendit. Autoritetet njoftuan ndërkaq se do të fillojnë edhe regjistrimin e tyre. Korrespondenti ynë në Prishtinë, Leonat Shehu, bisedoi me ministrin e diasporës, Ibrahim Makolli dhe përgatiti këtë material.

XS
SM
MD
LG