Lidhje

Media Arkivi

Serrat per prodhime bio


Fermeret shqiptare jane duke shtuar serrat per prodhime bio, dhe po terheqin vemendjen e klienteve vendas dhe tregtareve te huaj. Specialistet pohojne se cilesia e larte e ketyre prodhimeve nuk reklamohet sa duhet, dhe ato konkurrohen fort nga prodhimet e jashtme

XS
SM
MD
LG