Lidhje

Media Arkivi

ARMO ndërron pronar


Në vend të kompanisë së zotëruar nga sipërmarrësi Rezart Taçi hyn “Heaney Assets Corporation” mbi përbërjen dhe origjinën e së cilës nuk ka asnjë të dhënë

XS
SM
MD
LG