Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Të rinjtë përballen me shkallën e lartë të papunësisë, mungesën e lëvizjes së lirë dhe mospërfshirjen e mjaftueshme në jetën institucionale

XS
SM
MD
LG