Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Përfaqësuesit e serbëve të komunave veriore të Kosovës, nuk duan të marrin pjesë në zgjedhjet për pushtetin komunal, që do të mbahen më 3 nëntor. Në një mbledhje të të ashtuquajturit Kuvendi i Përkohshëm i Kosovës, që është themeluar në qershor të këtij viti dhe i cili nuk njihet as nga Prishtina e as nga Beogradi, ata thanë se zgjedhjet lokale të Kosovës janë të pa pranueshme, sepse, siç thuhet, janë në kundërshtim me kushtetutën dhe ligjet e Serbisë dhe rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

XS
SM
MD
LG