Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Zbatimi i një vendimi gjyqësor për lirimin e Pallatit të Kulturës në Përmet, i cili ishte kthyer në një pjesë të tij në kishë orthodhokse, ka sjellë reagimin e klerikëve dhe besimtarëve në këtë qytet. Veprimi i agjencisë së përmbarimit është shoqëruar me tensione dhe përplasje fizike mes policisë private, që siguornte zbatimin e vendimit, si dhe klerikëve dhe besimtarëve. Metropolia e Gjirokastrës reagoi ashpër, përmes një deklarate dhe tha se klerikët fetarë ishin dhunuar.

XS
SM
MD
LG