Lidhje

Media Arkivi

Arkitektura në Shkodër


Në Shkodër, një pjesë e banesave karakteristike - monumente kulture, janë dëmtuar ose thjesht janë zhdulur gjatë viteve të tranzicionit. Mungesa e kontrollit mbi territorin ka sjellë nje numër ndërtimesh pa kriter që, jo vetëm kanë dëmtuar arkitekturën dhe urbanistikën e qytetit, por kanë vështirësuar edhe zbatimin e planit rregullues, të miratuar kohët e fundit.

XS
SM
MD
LG