Lidhje

Media Arkivi

Bashkia e Përmetit rimerr pallatin e Kulturës


Bashkia e Përmetit rimori sot në administrim godinën e pallatit të Kulturës e cila dje u zu forcërisht nga një grup besimtarësh dhe klerikësh ortodoksë. Sipas burimeve lokale policia private u vu në ruajtje ndërkohë që dritaret dhe muret po mbyllen nga punonjësit e bashkisë deri në rikonstruksionin e godinës.Kisha vazhdon ndërkaq të pretendojë se megjithë vendimet e gjyqësorit objekti i përket asaj dhe duhet të kthehet në kishë.

XS
SM
MD
LG