Lidhje

Media Arkivi

Arkeologjia në Shqipëri


Misionet arkelogjike janë rikthyer në Shqipëri megjithë krizën ekonomike dhe financiare në qarqet akademike dhe kërkimore. Në Teatrin e Sofratikës në Gjirokastër misioni shqiptaro-italian po përqendrohet në gërmime në një zonë me banesa të periudhës romake. Studentë shqiptarë, italianë dhe nga Universiteti i Oksfordit në Angli po marrin pjesë në këtë mision

XS
SM
MD
LG