Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Shëngjini është shndërruar vitet e fundit në një nga destinacionet kryesore për pushuesit nga Kosova, falë lehtësisë së udhëtimit që ka krijuar Rruga e Kombit dhe mikpritjes dhe plazheve të pastra. Pjesa më e madhe e pushuesve në Shëngjin janë banorë të Kosovës, të cilët kanë blerë banesat si dhe kanë hapur biznese.

XS
SM
MD
LG