Lidhje

Media Arkivi

PS, konferencë për zhvillim


Partia Socialiste nisi sot ne Tirane nje konference dyditore mbi ekonomine dhe territorin, te cilat qeveria e re i sheh te lidhura ngushte si burim zhvillimi. Shumica e re kerkoi ne kete konference pjesemarrjen dhe ndihmesen e mbi 50 eksperteve nderkombetare, te cilet po ndihmojne me propozime per te permiresuar administrimin e territorit. Ekspertet shqiptare pohojne se kjo eshte nje ngjarje me rendesi, sepse deri tani Shqiperia nuk ka nje plan kombetar per zhvillim te qendrueshem.

XS
SM
MD
LG