Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Dr. Sian Jones


Organizata prestigjoze e të drejtave të njeriut Amnesty International, thotë se Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, UNMIK, dështoi në hetimin e rasteve të rrëmbimit dhe vrasjeve të serbëve të Kosovës pas konfliktit të viteve 1998-1999. Në një raport të publikuar sot, organizata thotë se ky dështim e ka nxitur më tej klimën e pandëshkueshmërisë që mbizotëron sot në Kosovë.

XS
SM
MD
LG