Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Në Tiranë, Partia Socialiste u angazhua të ndërtojë një model të ri për zhvillimin e qendrueshëm te ekonomisë, gjatë punës së qeverisë së re. Kryetari i Partisë Socialiste dhe kryeministri i ardhshëm, Edi Rama, tha se modelet e deritanishme kanë shterruar dhe nuk sjellin më zhvillim. Ekspertë të pavarur pohojnë ndërkohë se qeveria e re do të ndeshet me sfida të tilla si korrupsioni, papunësia dhe tregjet e çrregulluara.

XS
SM
MD
LG