Lidhje

Media Arkivi

Zbatimi i marrëveshjeve Kosovë-Serbi


Në Kosovë, zbatimi i marrëveshjeve me Serbinë shihet si një sfidë e vështirë, gjë që e dëshmojnë edhe ngecjet e deritanishme për përmbushjen e marrëveshjes së arritur më 19 prill ndërmjet kryeministrave të të dy vendeve. Ndërsa në qarqet politike po diskutohet mbi mundësinë e një kompromisi rreth kësaj çështjeje, analistët thonë se zvarritjet po e pakësojnë besimin për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

XS
SM
MD
LG