Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


BE-Shqipëri: Statusi i arritshëm në dhjetor Kryeministri Rama takime në Bruksel. Presidenti i KE Barroso: Nevojiten përpjekje të reja kundër krimit dhe korrupsionit. Bashkëpunimi me opozitën i rëndësishëm Presidentët e Ballkanit: Të bashkojmë autostradat.

XS
SM
MD
LG