Lidhje

Media Arkivi

Ligji për amnistinë në Kosovë


Në Kosovë, presidentja Atifete Jahjaga, nënshkroi sot Ligjin për Amnistinë, i cili synon të krijojë kushte për integrimin e banorëve serbë në veriun e Kosovës. Procesi i hartimit, miratimit dhe nënshkrimit të ligjit, i cili rrjedh nga marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, është shoqëruar më debate të shumta lidhur me ndikimet që mund të ketë ai në procesin e integrimit të veriut, si dhe në zhvillimet në pjesën tjetër të vendit.

XS
SM
MD
LG