Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Në Shqipëri Gjykata e Apelit shpalli sot fajtor ish komandantin e Gardës Ndrea Prendi dhe oficerin Agim Llupo për vrasjet e 21 janarit të vitit 2011, duke i dënuar ata respektivisht me 1 dhe 3 vjet burg. Që të dy u akuzuan për vrasje nga pakujdesia. Prokuroria kishte ngritur ndaj tyre akuzën vrasjes me dashje dhe kishte kërkuar 23 vjet burgim për Prendin dhe 25 vite për oficerin Llupo.

XS
SM
MD
LG