Lidhje

Media Arkivi

Konferencë e OSBE mbi mediat


OSBE po zhvillon ne Tirane nje konference dy-ditore mbi mediat ne Europen Jug-lindore. Tema qendrore e Konferences se trete rajonale ishte reformimi ligjor dhe teknologjik i transmetuesve publike. Por folesit trajtuan me shqetesim edhe ceshtje te lirise se medias ne rajon dhe ne Shqiperi.

XS
SM
MD
LG