Lidhje

Media Arkivi

Ekspozitë hartash në Shkodër


Në Shkodër u hap këto ditë një ekspozitë me 12 harta të vjetra të Evropes, ku paraqiten edhe të dhëna për Shqipërinë. Ekspozita hartografike është pjesë e kremtimeve per 1700 vjetorin e Ediktit të Kostandinit mbi liritë fetare. Ekspozita u organizua nga kryetari i Konferencës Ipeshkvore të Shqiperisë dhe Administratori Apostolik i Prizrenit.

XS
SM
MD
LG