Lidhje

Media Arkivi

Ambasadori Donald Lu në Kongres


Shtetet e Bashkuara kanë shumë nevojë për aleatë të shkëlqyer si Shqipëria, tha nëdëshminë e djeshme në Kongres, zoti Donald Lu, i emëruar për ambasador në Shqipëri. Diplomati amerikan i karierës tha se, nëse konfirmohet në këtë post, përparësitë e tij do të jenë ndihma për forcimin e institucioneve demokratike të Shqipërisë, mbështetja e forcave të armatosura shqiptare dhe nxitja e investimeve amerikane

XS
SM
MD
LG