Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Fondi Monetar Ndërkombëar deklaroi sot se Shqipëria ka një zhbalancim serioz të treguesve makro-ekonomik dhe se problemet vijnë kryesisht nga sektori fiskal, i cili ka siguruar më pak të ardhura. Përfaqësuesi I FMN, Nadeem Ilahi, tha në një konferencë shtypi së bashku me drejtues të financave shqiptare se rritja ekonomike këtë vit mund të jetë rreth 1.7 për qind, ndërkohë që kreditim është i ngadalshëm.

XS
SM
MD
LG