Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Gjykata e Lartë e Shqipërisë përballet me sfida të shumta, mes së cilave ndryshimet në ligjin për funksionimin e saj, çështjet e shumta në pritje për t’u shqyrtuar dhe një problem që del në pah shpesh kur flitet për sistemin e drejtësisë në Shqipëri, korrupsionin në këtë sistem. Për të diskutuar për këto çështje, kemi të ftuar sot Kryetarin e Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori i cili ndodhet në Shtetet e Bashkuara për një vizitë pune.

XS
SM
MD
LG