Lidhje

Media Arkivi

Qeveria Rama për reformat shëndetsore


Në Tiranë kryeministri Edi Rama deklaroi se skema e sigurimeve shendetesore ka falimentuar, dhe qeveria do te ndertoje nje skeme te re me mbulim universal. Zoti Rama kerkoi bashkepunimin e mjekeve ne qendren universitare "Nene Tereza" per reformat ne sistemin shendetesor, i cili sipas tij, vuan nga korrupsioni dhe keqmenaxhimi. Opozita theksoi nderkohe se ne takimin e sotem me mjeket zoti Rama nuk e permendi premtimin per shendetesine falas.

XS
SM
MD
LG