Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Ministrin Besim Beqaj


Këtë fundjavë këtu në Uashington fillojnë takimet e vjeshtës së Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar. Për të marrë pjesë në këto takime, ka ardhur edhe ministri i Financave të Kosovës, Besim Beqaj. Zotin Beqaj e kishim të ftuar në studio në emisionin tonë Ditari.

XS
SM
MD
LG