Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Komisioni Europian rekomandon që “Shqipëria të marrë Statusin e vendit kandidat me mirëkuptimin që ajo të vazhdojë të ndërmarrë aksione në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”: ky është formulimi i paraqitur sot vendeve anëtare të Bashkimit europian, ndërkohë që hapja e bisedimeve për anëtarësim kushtezohet me përmbushjen e detyrimeve për pesë përparësi kyce të identifikuara nga Brukseli. Komisioneri për Zgjerimin Stefan Fuele, tha sot se Shqipërisë i është ofruar një dialog i nivelit të lartë me komisionin europian për realizimin e objektivave për anëtarësim.

XS
SM
MD
LG