Lidhje

Draft Entry


Në Shqipëri parlamenti miratoi sot vetëm me votat e shumicës aktin Normativ të qeverisë për shtyrjen me 6 muaj të hyrjes në fuqi të efekteve të ligjit për Nëpunësin civil. Përveç partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet, partitë e tjera të së djathtës nuk ishin në seancë.

XS
SM
MD
LG