Lidhje

Media Arkivi

Festa e Zojës së Shkodrës


Besimtarët katolikë të Shkodrës filluan sot me një procesion nëpër rrugët e qytetit, ceremonitë e Festës së Zojës së Shkodrës, pajtores së qyteti dhe popullit shqiptar. Në hyrje të qytetit gjendet kisha kushtuar Zojës së Shkodrës, ndërsa një tjetër kishë është ndërtuar në New York nga shqiptarët e Amerikës.

XS
SM
MD
LG