Lidhje

Media Arkivi

Turizmi dhe artizanati në Përmet


Ne qytetin e Përmetit ,në Jug të Shqipërisë , po nxiten projekte të vogla për punesimin kreysisht në sektorin turistik dhe artizanal. Niveli i varfërisë është rritur në këtë zonë prej mungesës së investimeve gjatë viteve të fundit.

XS
SM
MD
LG