Lidhje

Media Arkivi

Rama mbi armët kimike


Në Shqipëri kryeministri Edi Rama tha sot se për cështjen e armëve kimike të Sirisë qeveria nuk është në kushtet kur i duhet të marrë një vendim, dhe se nëse do të duhet të vendosë ajo do të konsultohet me publikun dhe me parlamentin. Mundësia e shkatërrimit të këtyre armëve në territorin shqiptar ka nxitur manifestime të shumta të shoqërisë civile. Protesta e ambientalistëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile u ndal sot edhe pranë ambasadës amerikane në Tiranë, duke qenë se Shtetet e Bashkuara kanë kontaktuar qeverinë shqiptare për këtë cështje.

XS
SM
MD
LG