Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Ndërsa qytetarët vazhdojnë protestat, ekspertë, studiues dhe diplomatë shfaqin pikëpamje të ndryshme mbi mundësinë e shkatërrimit në Shqipëri të armëve kimike siriane. Ekspertët shprehen për një shqyrtim gjakftohtë të çështjes, diplomatët kërkojnë më shumë garanci për ndotjet, ndërsa veprimtarët e mjedisit theksojnë rreziqet e transportit të lëndëve kimike.

XS
SM
MD
LG