Lidhje

Media Arkivi

Rekomandimet për zgjedhjet në Shqipëri


Në Shqipëri ish drejtuesja e misionit të vëzhguesve ndërkombëtar në zgjedhjet e 23 qershorit Conny McCormack dhe këshilltari i OSBE-së për zgjedhjet Steven Martin nisën sot në Tiranë një seri takimesh për të diskutuar rreth rekomndimeve të përfshira në raportin përfundimtar për zgjedhjet e kaluara. Sipas zonjës McCormack qëllimi është identifikimi i prioriteteve që do të mundësonin përmirësimin e procesit zgjedhor në të ardhmen.

XS
SM
MD
LG