Lidhje

Festimet e 28 nëntorit në jug të Shqipërisë


Atmosfera e Festës Kombëtare te Shqipërisë u përcoll sot edhe në jug të vendit dhe tek emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Greqinë fqinje. Aktivitet të shumta për të nderuar figura historike të qeverisë së parë shqiptare dhe patriotë që u përpoqën me pushkë dhe me penë për lirinë e Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG