Lidhje

Media Arkivi

Statusi i vendit kandidat, miraton PE


Komisioni i Jashtëm i parlamentit europian miratoi sot me një shumicë të gjerë votash, projekt rezolutën për Shqipërinë në të cilën i kërkohet Këshillit europian që te mbështesë rekomandimin e komisionit europian për t’i dhënë vendit statusin kandidat. Dokumenti vë theksin te forcimi i bashkëpunimit pozitë opozitë si dhe në vazhdimin e përpjekjeve të Shqipërisë në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.

XS
SM
MD
LG