Lidhje

Media Arkivi

UNFPA: Studim mbi planifikimin familjar


Fondi i OKB-së për popullatën - UNFPA - kreu një studim në Shqipëri lidhur me planifikimin familjar dhe grupet sociale që kanë më shumë nevojë për shërbime mjekësore në këtë fushë.

XS
SM
MD
LG